В Україні відзначають День шахтаря: Зеленський і Гройсман привітали гірників



Президент України відзначив роботу українських шахтарів державними нагородами

- джерело.

Президент України Володимир Зеленський привітав українських гірників з їхнім професійним святом. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента України.

“Щоденна наполеглива праця і високий професіоналізм шахтарів є запорукою стабільної роботи вітчизняного паливно-енергетичного комплексу, здатного задовольнити потребу національного товаровиробника в якісних енергоносіях і забезпечити теплом і світлом кожен український дім”, – йдеться у привітанні.

“Вірю, що в процесі реформування та оновлення галузі ми спільними зусиллями досягнемо енергетичної незалежності країни. Упевнений, що ваша мужність і відданість справі й надалі сприятимуть сталому соціально-економічному розвитку держави та підвищенню рівня добробуту наших громадян”, – підсумував президент України.

Зеленський зазначив роботу українських шахтарів державними нагородами.

Також з нагоди професійного свята шахтарів привітав і прем’єр-міністр країни Володимир Гройсман, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

У своїй промові він наголосив на важливості вугледобувної галузі для економіки країни. На думку прем’єра, уряд послідовно здійснює заходи для зміцнення енергобезпеки країни та вирішення питань вугледобувних регіонів.

“За всіма досягненнями галузі стоять перш за все люди – професіонали своєї справи. Шахтарська праця завжди була і залишається однією з найнебезпечніших професій, яку вибирають мужні і відповідальні люди. Українські гірники демонструють відданість обраній професії, результативність і згуртованість у виконанні планових завдань. Висловлюю подяку всім шахтарям України за важку, але дуже необхідну для країни працю! Бажаю професійного зростання, нових трудових звершень, віри в успіх реформ, оптимізму, добра і достатку в родинах”


Читайте також:


Залишити коментар: