В Україні офіційно підняли ціни на газ: скільки доведеться заплатити вже в жовтні



НАК “Нафтогаз України” підвищив на жовтень ціни на природний газ до 11,2-12,2 тис. гривень за тисячу кубометрів (без ПДВ), що на 9,4-9,7% більше в порівнянні з цінами вересня.

- джерело.

Про це в понеділок, 24 вересня, повідомляє прес-служба компанії.

Так, ціна на газ для промислових споживачів, які споживають від 50 тис. куб. м в місяць, за умови відсутності заборгованості за газ і на умовах передоплати, встановлена ​​на рівні 13 438,8 гривень/тис. куб. м, на умовах оплати за фактом поставки – 14 586 гривень/тис. куб. м.

У прейскуранті “Нафтогазу” існує ще чотири категорії споживачів: споживачі, у яких щомісячні обсяги споживання нижче 50 тис. куб. м; постачальники для подальшої реалізації газу, що фінансується з державного та місцевих бюджетів установам і організаціям, а також промисловим споживачам; 100-процентні дочірні підприємства НАКу; оператори ГРС (газ на виробничо-технологічні витрати, втрати і власні потреби).

Для перших двох категорій споживачів ціна товарного газу також встановлена ​​на рівні 14 586 гривень / тис. куб. м, для третин – на рівні 13 438,8 гривень / тис. куб. м, для четвертої – на рівні 14 586 гривень / тис. куб. м.


Читайте також:


Залишити коментар: