В Прикарпатті майже одночасно сталось дві масштабні аварії: є жертви і багато травмованих



В одній із аварій зіштовхнулось три машини і автобус.

- джерело.

Майже одночасно дві масштабних аварії сталися на Прикарпатті.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

У селі Ямниця зіткнулися 3 легковики та автобус. Один водій легкового авто загинув. Ще один кермувальник та його пасажирка зазнали травм і нині у лікарні. Попередньо відомо: 36-річний водій «Деу» виїхав на зустрічну та зіткнувся з «Фольксвагеном», що їхав назустріч. Від удару той занесло на автобус. На момент зіткнення бус був без пасажирів.

Тим часом винуватець аварії врізався ще в один легковик. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Ще одна смертельна аварія у Городенківському районі. Одина людина загинула, п’ятеро зазнали травм, серед них є діти. Автомобіль «Рено» виїхав на зустрічну, там їхало інше авто. Від удару його пасажирка загинула на місці, а водій зазнав травм.

В машині винуватця аварії травмувалися четверо, серед них двоє дітей, їм 5 та 12 років. Усі водії були тверезі, кажуть у поліції.

Ще один прикарпатець загинув у Львівській області. На автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів зіткнулося два легковики. За даними Держбюро розслідувань, 69-річний водій не впорався з кермуванням та виїхав на зустрічну. І там зіткнувся з іншим приватним авто. Ним керував 36-річний патрульний поліцейський. Удар був такої сили, що його легковик відкинуло в кювет.

Винуватець аварії загинув на місці. Його пасажира та копа з другого легковика забрали до лікарні.


Читайте також:


Залишити коментар: