В Польщі судять поляка, котрий забив на смерть свого колегу-українця, бо той нишпорив по його шафках



44-річний Андрій В. приїхав до Лодзі з України на заробітки. Але, на жаль, додому повернувся в труні. Його побив до смерті колега з роботи.

- джерело.

Даріуш З. (49 років) накинувся на чоловіка з кулаками, бо під час візиту українець раптово почав нишпорити по його шафах і полицях на кухні.

Обидвоє чоловіків працювали на будівельних роботах. Вони подружились і часто відвідували одне одного після робочого часу. Тож коли одного разу в травні минулого року Андрій постукав у двері Даріуша З. з пивом у руці, той охоче запросив його до себе в квартиру. Час минав у приємній атмосфері, поки раптово українець не ліг на ліжко і не заснув. Прокинувшись, господар не міг його впізнати, — з чоловіком коїлось щось не те, — повідомляє lodz.se.pl.

«Він підвівся і почав щось шукати у моїй шафі», — каже підозрюваний у вбивстві. “Я запитав його, що він там шукав, але той відповів щось дуже нечітко. Потім він зайшов на кухню і відкрив ще там шафки. Мені це не сподобалось. Я попросив його піти геть. Але він знову почав бурчати щось незрозуміле.”

Атмосфера ставала дуже напруженою. Чоловіки почали сперечатися, потім битися. Під час сварки Даріуш З. вдарив свого відвідувача головою в ніс, а потім почав бити його молотком. За даними слідчих, коли той впав, нападник почав копати українця ще й ногами.

Саме в цей момент на кухню увійшов неповнолітній син Даріуша. Не хотячи, щоб той бачив бійку, він виволік закривавленого чоловіка на сходову клітку і залишив його там напризволяще, а сусіди знайшли вмираючого. Вони й викликали швидку допомогу, яка доставила його до лікарні.

На жаль, через два дні Андрій помер. Даріуша З. звинуватили у побитті зі смертельним результатом. Чоловіка передали до суду, де той визнав свою провину. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення.


Читайте також:


Залишити коментар: