В Польщі громадянина України з Covid-19 вигнали з квартири



До поліції звернувся громадянин України, який сказав, що заражений коронавірусом і йому нікуди подітися. Він залишився з речами на вулиці, бо не було транспорту до іншого місця, обіцяного власником квартири.

- джерело.

У суботу, 23 січня, до поліції на чергуванні в Отвоцьку (Мазовія) звернувся чоловік і попросив допомоги — пише inpoland.net.pl, посилаючись на повідомлення поліції.

«Громадянин України показав медичну документацію, яка свідчила, що він заразився COVID-19. Чоловік додав, що його госпіталізували у зв’язку з нещасним випадком на виробництві. Під час перебування у лікарні йому було проведено тест, який встановив зараження коронавірусом. Потім бригада швидкої допомоги доставила українця за адресою, де він проживав до цього часу, і там мали ізолювати», — пояснила Пауліна Гарабін з поліції.

Чоловік повідомив про це орендодавця, який на наступний день наказав йому зібрати речі, оскільки він надасть йому інше житло. Коли громадянин України вийшов на вулицю зі своїм багажем, обіцяний транспорт не з’явився. А коли він хотів повернутися в орендовану квартиру, співмешканці, щоб уникнути ізоляції, закрили перед чоловіком двері квартири. «Громадянин України носив маску, рукавички та тримав соціальну дистанцію», — підкреслила поліцейська.

Дільничний визначив власника квартири. Після розмови з ним чоловік повернувся у помешкання, де знаходився. Крім того, була підготовлена ​​відповідна офіційна документація, і всіх сусідів по кімнаті помістили на карантин.


Читайте також:


Залишити коментар: