В одній з українських лікарень пацієнти вмирають без кисню, тіла не забирають: моторошні деталі та відео



В одній з одеських лікарень пацієнти з коронавірусом помирають, тому що не вистачає кисню, проте тіла померлих чомусь не поспішають виносити з палати.

- джерело.

Про це інформує ТСН.

Моторошне відео опублікували в мережі волонтери, до яких зверталися по допомогу родичі померлих.

Черга з карет “швидкої” та тіла померлих в палатах

До лікарні №5 з самого ранку привозять багато інфікованих на коронавірус. Там навіть можна побачити черги з карет “швидкої”.

Відповідно до останньої інформації, щодня до лікарні привозять щонайменше 50 пацієнтів з коронавірусом, проте напевно у медзакладі немає нормальних умов для того, щоб допомогти такій кількості хворих одночасно.

Тож, батьки сімейної пари, яка наразі лікується у цій лікарні зробили декілька фото, на яких помітно, що тіла мертвих людей, у яких був коронавірус, просто лежать у відділенні, куди їх доправили.

Киянин Іван Кудрявський, батьків якого госпіталізували до цієї лікарні, заявив, що його найбільше обурили заяви, що медичні заклади готові до пандемії.

За його словами, це все брехня.

Він додав, що батьків забрали до лікарні, оскільки вони задихалися, проте обладнання для їхнього порятунку у лікарні просто не було.

Саме тому, він негайно звернувся до волонтерів по допомогу.

Реакція волонтерів

Очільниця благодійного фонду “Корпорація Монстрів” Катерина Ножевнікова зауважила, що її шокував стан справ у стаціонарі, коли вони доставили туди кисень.

Волонтерка наголосила, що є спокійною людиною, однак в цій ситуації вона не витримала та почала кричати, оскільки її не хотіли пускати до лікарні, щоб вона могла підключити пацієнтам кисень.

Що про скандал говорять в лікарні

Працівники медзакладу не заперечують, що світлина та відео справжні.

Вони додали, що відкрилися лише минулого тижня, як сортувальний заклад для хворих на коронавірус, і всього-на-всього за дві доби лікарня вже була вщент забита хворими.

У лікарні пояснили, що тіла мертвих просто не встигають забирати, адже не вистачає медперсоналу.


Читайте також:


Залишити коментар: