В Одесі чоловік помер на лавці: “швидка” не їхала впродовж години (фото)



У середу, 9 грудня, в Одесі на лавці посеред вулиці помер чоловік. Коли одеситові погішало, перехожі викликали карету “швидкої допомоги”, однак впродовж години вона не приїхала.

- джерело.

Про це повідомляє місцевий ресурс 048.ua.

Лікарів чекали годину, поліція проігнорувала

Інцидент стався приблизно о 9.00 год на проспекті Шевченка. Перехожі помітили, що на лавці без ознак життя лежить літній чоловік у пристойному одязі. Люди викликали карету “швидкої допомоги”. Втім, через 25 хвилин очікування лікарі так і не з’явилися.

Новини Одеси: чоловік помер на лавці, не дочекавшись швидкої - фото

Після цього одеситка, яка взялася допомагати чоловікові, вирішила самотужки виміряти йому пульс. Після цього жінка знайшла телефон чоловіка і перетелефонувала за останнім викликом. Слухавку підняв син чоловіка.

До того часу з моменту виклику лікарів минуло вже 45 хвилин, однак вони так і не з’явилися. Перехожі телефонували у швидку ще кілька разів, а також кілька разів викликали правоохоронців, проте вони не з’явилися.

Аж перед 10.00 год на місце події прибула невістка чоловіка. Тоді нарешті прибула і швидка. Втім, лікарям залишилося тільки констатувати смерть одесита.


Читайте також:


Залишити коментар: