В Одесі авто поліції влетіло на швидкості в мікроавтобус – наслідки страшні



У четвер, 30 липня, в Одесі автомобіль патрульної поліції врізався в мікроавтобус.

- джерело.

Про це повідомляє видання “Думська”.

ДТП сталася на перехресті проспекту Шевченка і проспекту Гагаріна. Там авто поліції протаранило мікроавтобус служби доставки води.

За словами очевидців, внаслідок ДТП постраждали кілька осіб – поліцейські і водій мікроавтобуса. На місці працюють лікарі швидкої допомоги і рятувальники. Однак пізніше стало відомо, що травми отримали троє людей – хлопець і дівчина поліцейські, а також водій буса. Всі троє отримали черепно-мозкові травми, їх госпіталізували. У дівчини і водія мікроавтобуса ще переломи ребер. Також у дівчини, ймовірно, травма спини.

Відзначають, що, ймовірно, Toyota Prius поліції повертав з Гагаріна на Шевченка і врізався в бус, що проїжджав перехрестя по прямій. У легкового автомобіля зім’ята ліва частина кузова. У мікроавтобуса – передня корпусу і бампер.

В патрульної поліції повідомили, що екіпаж, який пострапив у ДТП, поспішав на виклик про спробу самогубства – дівчина намагалася зістрибнути з 6 поверху. Машина їхала з увімкненою мигалкою і сиреною.

Після ДТП замість постраждалих поліцейських на виклик відправили інший екіпаж. Патрульні разом зі співробітниками ДСНС врятували дівчину.


Читайте також:


Залишити коментар: