В НСТУ заявили, що шукатимуть нового кандидата на “Євробачення”



26 лютого пройдуть перемовини із наступним кандидатом на “Євробачення”.

- джерело.

Голова правління ПАТ “НСТУ” Зураб Аласанія заявив, що 26 лютого пройдуть перемовини із наступним кандидатом на “Євробачення”.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Тривалі та виснажливі перемовини між НСТУ та командою виконавиці Maruv, що тривали п’ять годин, принесли наступний результат: сторони згоди не дійшли, угоду підписано не буде, – зазначив Аласанія.

Аласанія також зауважив, що НСТУ вважає, що Національний відбір до конкурсу “Євробачення” цього року провели чесно.

“Але відбір викрив ще одну велику суспільну проблему, що лежить в політичній площині, а не в музичній: концертну діяльність багатьох артистів в країні-агресорі. І це викликало негативний резонанс у частині суспільства. І водночас – відстоювання результату, разом з відстоюванням такого права іншою частиною суспільства. А завданням Суспільного мовника зовсім не є розкол суспільства”- наголосив Аласанія.

Він додав, що для уникнення надмірної політизації пісенного конкурсу НСТУ прописало в угоді умови, які сприяли б врегулюванню цього питання, – перш за все, відмову представника України на міжнародному конкурсі гастролювати у РФ.

Саме НСТУ несе відповідальність за будь-який негативний прояв представника України на “Євробаченні”. Як всередині країни, так і назовні.


Читайте також:


Залишити коментар: