В неділю на Прикарпатті відбудеться марш за права тварин



З ініціативи гуманістичного руху UAnimals у неділю, 5 вересня, мешканці усіх областей, в тому числі й Івано-Франківщини, одночасно пройдуть головними вулицями своїх міст, аби привернути увагу до питання захисту тварин від жорстокості.

- джерело.

В Івано-Франківську Всеукраїнський марш за права тварин розпочнеться о 12.00 год від пам’ятника Івану Франку біля готелю “Надія”.

Про це Фіртку повідомили організатори заходу.

“Я згадую, як чотири роки тому ми вперше провели подію, що об’єднала українців навколо гуманістичних цінностей. Здавалось ніхто не прийде і не відгукнеться, втім сталось геть інакше. З того часу на Всеукраїнський марш за тварин UAnimals щороку збирав десятки тисяч людей по всій країні: від Львова і Тернополя до Харкова і Сєверодонецька. Кожна така подія допомагала Україні зробити важливий крок гуманності та підняти тему на новий рівень.

У 2020-му планета стала на паузу і ми першими у світі провели марш завдяки штучному інтелекту. От тільки жорстокість карантину не знала і множилась ледь не щодня. Тож цього року ми вирішили повернути голос гуманності українським містам”, – каже засновник гуманістичного руху UAnimals Олександр Тодорчук.

Всеукраїнський марш за тварин проходить із 11 основними вимогами:
Заборона використання тварин у цирках і дельфінаріях.
Заборона експлуатації тварин для жебракування і фотопослуг.
Заборона створення і функціонування притравочних станцій.
Відмова від використання живих тварин для тестування косметики, парфумерії та ін.
Розвиток реабілітації тварин і центрів утримання тварин, що постраждали від людини та її діяльності.
Заборона хутрових ферм.
Сприяння припиненню діяльності живодерів-догхантерів.
Припинення програм масового вбивства безпритульних тварин у містах України.
Внесення диких тварин природного ареалу України, що знаходяться на межі зникнення, до Червоної книги України.
Чітке визначення права власності на тварину та позбавлення такого права в результаті жорстокого поводження для забезпечення відповідальності власників.
Сприяння створенню зоополіції та запровадження в Україні дієвої системи контролю і покарання за жорстоке поводження з тваринами.


Читайте також:


Залишити коментар: