В Італії звинуватили у шахрайстві вчителя, який взяв 769 днів відпустки за три роки



В Італії звинуватили у шахрайстві вчителя, який взяв 769 днів відпустки за три роки

- джерело.

Інформує Всеосвіта.

Під час відпустки педагог працював ще в одній державній постанові та отримував дві державні зарплати.

Вчителя математики з Італії, який взяв відпустку на 769 днів за три роки, було викрито в шахрайстві після того, як поліція виявила, що він працював консультантом по всій Італії. Про це повідомляє «The Times».

47-річний вчитель у школі в Порденоне на півночі Італії отримав 459 днів відпустки через хворобу і 310 днів відпустки по догляду за дитиною. Учитель постійно надавав медичні довідки, які видавав його сімейний лікар, поки розчаровані колеги не витерпіли й не зателефонували у поліцію.

Слідчі відстежили платежі за проїзд дорогами й бронювання готелів, і встановили, що чоловік насправді рідко бував удома. Замість цього подорожував Італією за контрактами на консультаційні послуги, які принесли йому 97 000 євро за весь період.

! Його контракти з італійським урядом, зокрема робота в Міністерстві навколишнього середовища, означали, що він отримував відразу дві державні зарплати.

Судді заявили, що вони можуть накласти арешт у розмірі 97 000 і 13 000 євро на грошову допомогу у разі хвороби й догляду за дитиною, яку накопичив учитель. Його адвокат марно намагався передати справу в суд на Сицилії, адже вважав, що його клієнт отримає більш справедливе ставлення там. Це другий випадок, пов’язаний з хитрими сицилійськими державними службовцями, що виник за останні роки.


Читайте також:


Залишити коментар: