В Італії загадково загинула українка: “випала з вікна ванної кімнати”



У місті Верона, ща на півночі Італії загинула 56-річна українка. За офіційною версією вона випала з вікна будинку де гостювала у своїх друзів.

- джерело.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на інформацію від італійського видання “Сorriere del Veneto”.

Як зазначає італійське видання, 56-річна українка загинула сьогодні 1 січня, випавши з вікна ванної кімнати будинку у Валеджо-суль-Мінчо (Верона), де вона була гостем двох літніх подружжя.

Карабінери намагаються пролити світло на цю ситуацію. На місці події опитують сусідів, які стали свідками трагедії. Не виключено, що жінка була у важкому психолочіному стані, а також розслідується можливість того, що це могло бути добровільним вчинком.

У ванній кімнаті також були знайдені кілька коробок з ліками та майже порожні пляшки з алкоголем. Однак немає доказів відповідальності інших людей навіть після прямих свідчень сусіда, який був свідком того, що сталося з його дому.

Пара, гостем якої була 56-річна українка, повідомила, що жінка переживає кризовий період, оскільки хотіла повернутися до своєї країни. Прокурор наказав передати тіло в Інститут судової медицини для медико-правової інспекції та розтину.


Читайте також:


Залишити коментар: