В Італії пройде єдиний концерт cтудії “Квартал 95»



Гостро, яскраво і смішно про найактуальніші теми, останні події в політиці та шоу-бізнесі. Українські коміки приїдуть смішити українців в Італії.

- джерело.

Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Юрій Крапов і інші учасники студії давно стали улюбленцями публіки. Їх вважають найуспішнішим колективом в Україні. Проекти «кварталівців» регулярно б’ють рекорди рейтингів, їх жарти не сходять з екранів телевізорів, а імена – з концертних афіш.

«Квартал 95» – це поєднання гарного гумору і позитивного погляду на життя, актуальності і гострої політичної сатири, а також орієнтація на загальнолюдські і сімейні цінності. Артисти виступлять в Неаполі із новою програмою.

Захід пройде в концертному 22 квітня 2018 року в концертному залі Palapartenope за адресою via Barbagallo 115 Napoli.

Найвідоміші коміки України в квітні 2018 року їдуть до Італії! А це означає, що глядачів чекають свіжі жарти, актуальні пародії, нові гумористичні номери. Купіть білет на концерт «Кварталу 95» і відмінний настрій вам буде гарантовано.

Квитки на виступи «Вечірнього кварталу» розкуповуються миттєво, а численні шанувальники називають акторів студії «народними антидепресантами», адже кожен виступ, в якому бере участь студія «Квартал 95» перетворюється в оригінальне шоу, що змушує присутніх в залі забути про проблеми повсякденного життя і повеселитися від душі.

Програма українських коміків буде не менш цікавою, ніж зазвичай. Охочий її побачити слід поквапитися і замовити квитки заздалегідь: в Італії «95 квартал» проведе концерт лише в одному місті!

Ціни на білети (всі місця сидячі)

VIP зона (перші 10 рядів) 80€.

З 11 по 20 ряд 60 € (місця пронумеровані).

Задні ряди (не пронумеровані) ціна 35€.

Уточнити наявність вільних місць і зробити замовлення можна за телефонами: +39 3290473401, або +39 3884366493


Читайте також:


Залишити коментар: