В Італії поліція оштрафувала жінку за вигулювання черепахи



Вигулювання домашніх тварин є одним із легальних приводів вийти з дому під час карантину в багатьох країнах

- джерело.

Римські правоохоронці оштрафували 50-річну місцеву мешканку, яка 13 квітня вивела «вигуляти» свою черепаху.

Як повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Corriere della Sera, патруль карабінерів помітив жінку в східній частині міста. Вона пояснила правоохоронцям, що вивела погуляти свого домашнього улюбленця – черепаху. При цьому вона не стала використовувати повідок, а просто поставила черепаху на землю і повільно йшла поряд з нею.

Карабінерам пояснення жінки не здалося виправданою причиною вийти з дому, тож вони її оштрафували на 206 євро, наголосивши, що черепаха – це не собака. Відтак італійці рекомендували повернутися додому, після чого вона вже взяла черепаху на руки.

Додамо, що вигулювання домашніх тварин у багатьох країнах під час карантину є одним із дозволених приводів вийти з дому на прогулянку. Оскільки переважно перелік цих домашніх тварин не уточнюється, люди починають вигулювати не лише песиків.

Приміром, у тому ж Римі жінка вигулювала домашню свинку, а в Дніпропетровську чоловік вигулював на повідку курку. Минулого тижня на півдні Франції оштрафували чоловіка, який вигулював кішку на 8-метровому повідку, а в Іспанії – чоловіка, який гуляв з іграшковим псом.


Читайте також:


Залишити коментар: