В Італії на мотоциклі розбився український бізнесмен. Чоловік помер дорогою до лікарні (ФОТО)



Він шокував Італію трагічною ДТП: врізався в машину, вилетів на тротуар

- джерело.

Загинув директор портового оператора “Аскет-Шиппінг” Денис Русін.

Про це повідомляє ДП “Бердянський морський торговельний порт” на сторінці у Facebook.
“Керівник ДП “БМТП” Олександр Трощенков та колектив підприємства висловлюють глибокі співчуття рідним, друзям та близьким з приводу загибелі директора “Аскет-Шиппінгу” Дениса Русіна. Пішла з життя людина, яка зробила вагомий внесок в розвиток морської галузі.

З 2007 року “Аскет-Шиппінг” працює в Бердянському порту, спочатку як експедитор, сьогодні як портовий оператор. Компанія має філії в Маріуполі, Херсоні, Одесі, Миколаєві. За ці роки побудовано сучасну систему експортної логістики українського зерна — вітчизняних виробників зерна з’єднано з його споживачами з інших країн і континентів”, – написали портовики.

Водночас, місцеве видання “ПроБердянск” оприлюднило інформацію про те, що Русін загинув у автокатастрофі, перебуваючи на відпочинку в Європі.

“Італійські ЗМІ повідомляють, що вранці 5 лютого у провінції Агрідженто сталася ДТП зі смертельними наслідками. Жертва – українець Денис Русін, він помер під час транспортування до лікарні. Зіткнення сталося між мотоциклом, яким керував українець, і автомобілем”, – інформує видання.

У 2017-2018 маркетинговому році підприємство “Аскет-Шиппінг” здійснило перевалку близько 2 млн т зернових вантажів. Зокрема обсяг перевалки зернових через Бердянський порт збільшився порівняно з 2016-2017 маркетинговим роком на 11% – 908, 432 тисячі тон.

Щирі співчуття родині, колегам, всім, хто знав пана Дениса 🙏
Вічна пам’ять…


Читайте також:


Залишити коментар: