В авіакатастрофі під Харковом загинув син штурмана Іл-76, збитого над Луганськом у 2014 році



Під час падіння літака Ан-26 під Чугуєвом у Харківській області загинув курсант Олександр Скочков.

Він був сином штурмана Іл-76, збитого окупантами в небі над Луганськом. Про це написав ветеран АТО і блогер Олексій Петров у Facebook, передає Захід.нет.

- джерело.

Батько курсанта, Ігор Скочков, 1977 р. н., капітан гвардії, штурман авіаційної ескадрильї загинув у 2014 році. Ігор Скочков був похований у Мелітополі, а також навчався в тому ж університеті.

«Я тепер точно знаю, що снаряд влучає двічі в одну і ту ж вирву. Лягає з точністю міліметр до міліметра, розкидавши навколо сотні осколків. І кожен несе смерть… Серед курсантів льотного училища, які перебували на борту Ан-26, що зазнав катастрофи під Чугуєвим, був Олександр Скочков. Син капітана Ігоря Скочкова, штурмана Іл-76, збитого російськими окупантами в небі Луганська», – написав Петров.

Батько Олександра Ігор Скочков був штурманом авіаційної ескадрильї 25-ї бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України. Загинув 14 червня 2014 року, коли біля Луганського аеропорту літак Іл-76 збили бойовики. Ігоря Скочкова посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня та нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту».

Нагадаємо, ввечері 25 вересня у Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч із дорогою впав військовий літак АН-26 та одразу загорівся. Всього на борту літака перебувало 27 осіб, із них – 20 курсантів Харківського університету Повітряних сил ЗСУ імені Кожедуба та 7 членів екіпажу. Внаслідок падіння літака загинуло 26 осіб.


Читайте також:


Залишити коментар: