В аварії фунікулера в Італії загинула сім’я ізраїльтян: серед них 2-річний малюк



В Італії під час обвалення канатної дороги в Альпах 23 травня загинули п’ятеро ізраїльтян – представники трьох поколінь однієї родини. Вижити вдалося лише 5-річному Ейтану, за життя якого борються медики в лікарні Турина.

Пише - джерело.

Хлопчик отримав важкі травми, але єдиним залишився у живих із усіх 15 осіб, які перебували в одному вагончику. Кілька тіл було знайдено в розтрощеній кабіні, інші розкидані в лісі. Докладніше про трагедію і тих, чиї життя вона забрала, розповіли Daily Mail і “Вести. Израиль по-русски”.

Зазначається, що загиблими ізраїльтянами виявилися 30-річний Аміт Біран, його 26-річна дружина Таль Пелег-Біран, їхній 2-річний син Том, а також батьки жінки – 71-річна Браха Коен і 81-річний Іцхак Коен.

Молоде подружжя Аміт і Таль проживало в місті Павія (регіон Ломбардія на півночі Італії, за 35 км від Мілана). Він вивчав медицину, а на життя заробляв, очолюючи службу охорони в єврейській школі цього міста.

Батьки Таль прилетіли в Італію з Ізраїлю, щоб провідати доньку й онуків, за чотири дні до трагедії. Відомо, що всі п’ятеро вирушили на прогулянку в Альпи, яку запланували заздалегідь.

Інцидент трапився на канатній дорозі, яка з’єднує населений пункт Стреза на березі озера Маджоре і гору Монтероне висотою майже 1500 метрів. Падіння кабіни, яка йшла вгору, відбулося приблизно за 100 метрів до вершини. На фото з місця події видно, що вона впала в лісовий масив, від удару серйозно розбилася.

У вагончику канатної дороги, в якому перебувала сім’я ізраїльтян, загалом було 15 осіб. Із них 14 загинули.

Як розповіла мер Стрези Марчела Сабріна, кілька тіл лежали в понівеченій кабіні, а інших виявили розкиданими в лісі. Жінка зі сльозами на очах додала, що ця трагедія – величезне горе як для місцевих жителів, так і для всієї Італії, яка тільки-тільки почала приходити до тями після пандемії.

Внаслідок падіння цієї кабіни також загинули 29-річний Алессандро Мерло і його 27-річна наречена Сільвія Малнаті. Вона закінчила економічний факультет у березні й влаштувалася на роботу в парфумерну фабрику в Мілані. Пара була заручена протягом 10 років і планувала одружитися.

Ще одними жертвами трагедії стали чоловік і дружина – Анджело Віто Гаспаррі й Роберта Пістолато, яка святкувала своє 40-річчя в день аварії. Жінка за кілька хвилин до своєї смерті відправила сестрі повідомлення, в якому йшлося: “Ми йдемо до канатної дороги”.

Також серед загиблих були 54-річний Вітторіо Зорлоні, його 38-річна наречена Елізабетта Персаніні та їхній маленький син пари Маттіа. Пара повинна була одружитися наступного місяця.


Читайте також:


Залишити коментар: