В Абруццо італійський бізнесмен зіштовхнув дочку з віадука автошоссе і наклав на себе руки



У поліцейських, кілька годин намагалися надоумити 49-річного жителя Пескарі, він попросив вибачення. Дитина померла на місці після падіння з висоти близько тридцяти метрів. Мати дівчинки знайшли вмираючою на балконі будинку. Ймовірно, це теж справа рук самогубці.

- джерело.

Жахлива драма сталася вчора поблизу містечка Франкавілла-аль-Маре (Кьети), де 49-річний Фаусто Філіппоне зіштовхнув свою десятирічну дочку з моста віадука автостради A14. Дитина померла миттєво. Потім чоловік також кинувся в порожнечу, після декількох годин, проведених на бетонних плитах, не дозволяючи рятувальникам втрутитися під загрозою самогубства. Його дружина, Марина Ангріллі, була виявлена ​​сусідами мертвої у балкона будинку, ймовірно, вона теж була скинута вниз Філіппоне.

Переговори з самогубцем тривали кілька годин. Поліція прибула на місце подій, коли Філіппоне вже зіштовхнув вниз свою дочку. Рятувальників викликали також деяких родичів чоловіка, відомого бізнесмена, керівника компанії Brioni Spa. Філіппон нікого не підпускав до мертвого дитині, погрожуючи стрибнути. За словами деяких свідків, дівчинка не кричала і не пручалася: ймовірно, батько напоїв її снодійним або дав наркотичну речовину. До самогубства він попросив у всіх пробачення, а потім переліз через захисну сітку і кинувся вниз, на шосе А14.

Днем сталася смерть дружини і матері загиблої дівчинки після падіння з четвертого поверху будинку в Кьети скелі. Жоден з сусідів не бачив падіння тіла, але близько 14:00 вони почули крик. Жінка померла в лікарні через отримані серйозних травм.


Читайте також:


Залишити коментар: