“В 16 років я потрапила в рабство, мене гвалтували сотні разів, по 10-чоловіків за день…”: 29-річна дівчина, яка вирвалась з полону розповіла приголомшуючі подробиці



Жінка розповіла, що, незважаючи на всі жахи, які їй довелося пройти в дитинстві, вона не здалася.

- джерело.

Ембер Кейсі, ветеран армії США, розповіла про страшний період свого життя, коли в 16 років вона стала жертвою секс-торгівлі. Її ґвалтували сотні разів, і весь цей час вона животіла, ночуючи в наркопритони і автобусах, щоб просто зігрітися, повідомляє Mirror.

Зараз Ембер 29 років, і вона змогла повністю змінити своє життя. Вона виховує двох дітей, отримала два ступені магістра і присвятила себе боротьбі з торгівлею людьми.

Все почалося з того, що Ембер почала зустрічатися з хлопцем, який забезпечував її їжею і одягом. Але через кілька тижнів він відвів її в свою квартиру і змусив зайнятися проституцією.

Ембер спала з десятьма чоловіками в день, і, якщо вона заробляла менше $ 500, її жорстоко били. “Він сказав, що любить мене і може здійснити всі мої мрії. Я любила його і повірила. Я відчувала себе гідною людиною, коли була поруч з ним. Але одного разу він відвіз мене в свою квартиру, і там були ще дві дівчини. Звідти мене вже не випускали “протягом дев’яти місяців з 2006-го по 2007-й”.

Ембер виживала на $ 20 на добу, купуючи на них їжу і презервативи.Дівчині вдалося повернутися до нормального життя завдяки рекрутеру, який знайшов її через два роки після того, як вона зареєструвалася на ярмарку вакансій для школярів.

“Я перетворилася на повію, і на той час, коли мені виповнилося 17 років, у мене були сотні сексуальних партнерів. Я дійшла до того, що воліла бути побитою і голодної, ніж спати з іншою людиною”

Офіцер, який відповідає за набір в армію США, допоміг Ембер отримати необхідні документи, взяв її на іспити і підготував до навчання. Дівчина поступила на службу в 2007 році в артилерійський полк в Іраку. Тим часом сутенер, який позбавив Ембер дитинства, не був засуджений за це, але відбув термін за побиття і злочини, пов’язані з наркотиками.


Читайте також:


Залишити коментар: