Узєлков після розлучення грубо принизив українку, яка захищає Боржемську: “Ти нікчема, надсилай смс для тої ку*ви!”



Колишній Боржемський Узєлков послав до біса і назвав нікчемою незнайомку

- джерело.

Український боксер і колишній чоловік тренера “Зважених та щасливих” Марини Боржемської В’ячеслав Узєлков вирішив поділитися своїми думками про зраду, але отримав зовсім не співчуття, на яке розраховував.

Він опублікував пост з картинкою з інтернету, де сидить чоловік, а йому в спину хтось встромив кілька ножів і доповнена цитатою: “Удари в спину частіше наносять ті, кого захищаєш грудьми”

На слові захищаєш він відзначив батька Марини Владислава Боржемського.

“Ця фото, дуже пасує до моєї життєвої ситуації. Як кажуть, вчись на чужих помилках, але ми вчимось на своїх. І я не вважаю це помилкою, але вважаю це життєвим уроком. І які у мене в житті не були перепони, я завжди йду далі. Зустрінемось у майбутньому”, – написав він.

Шанувальники суперечливо відреагували на пост. Були ті, хто став на бік спортсмена, але їх було мало. В основному українців шокували коментарі і реакції самого Узелкова, який легко обзивав жінок нікчемами і посилав до біса.

“вам просто не пощастило”, “що за ниття?, будьте чоловіком”, “Ха такий гарний пост, а такі ганебні грубі відповіді!!!Мужиком потрібно бути, а не вихованим мужичарою!!!У Вас зростанні дівчинка і Я впевнена щоб їй так хоч хтось відповідей ви б, чи б його загнобили б”, “Хамство не лікувається, це вирок”, ” Нічого собі відповів!!! А вас все рахували еталоном чоловіки! Уявляю як ви з Мариною жили…….Ви не гідні її! Навчіться спілкуватися з жінками і адекватно сприймати критику”, ” ти що в край * * анулся?Угаманись”, “відпустіть ситуацію, нічого вже не зміниться, вам потрібно далі жити і вірити в краще, щиро вам цього бажаю”, – пишуть коментатори.

На перший коментар про те, що потрібно бути чоловіком і не нити вузликів відреагував різко і з образами.

“А хто ти така, щоб так писати? Ти нікчема і надсилай свої смс для тої курви. Мене не чипай. І йди до дідька, шмата”, – написав Узєлков.

Така відповідь навела в шок українок і вони вже в коментарях під його випадом висловили свою думку про таку поведінку чоловіка, який почав ображати жінку.

“ну вона ж просто висловила свою думку, навіщо ображати?”, “ого, яке відношення до жінок”, “оце мужик об обізвав, міг би, то і вдаривши Бі, красава”, ” Вона просто висказала свою думку і нічного поганого вона там не написала)) Чому Ви так?”, “кспец, це таке спілкування у вас з жінкою? Уявляю яке було з дружиною”, ” не розумію, чому Марина так довго терпіла цього мудака! Але добре, що знайшла в собі сили втекти зрештою! Не звертайте уваги!”, “Таке враження, шо ви бухаєте”, “бухий може”, ” справжній чоловік🤦 🏼 ♀️”, – пишуть шоковані українці

У Stories він продовжив постити картинку про зраду і говорити, як він зненавидів колишню дружину після розлучення.


Читайте також:


Залишити коментар: