“Узелков хай тепер кусає лікті”: Іраклі Макацарія запідозрили в романі з Мариною Боржемською



Уже не перший місяць в мережі ходять чутки про те, що екс-учасника романтичного шоу «Холостяк» Іраклі Макацарія і тренера нового сезону проекту «Зважені та щасливі», колишню дружину відомого українського боксера В’ячеслава Узелкова, Марину Боржемську пов’язують не тільки дружні, але і романтичні відносини.

- джерело.

Особливо такі розмови почастішали після того, коли пара ефектно з’явилася на червоній доріжці церемонії вручення премії «Золота Дзиґа-2019».

А днями знаменитості лише підлили олії у вогонь: Іраклі і Марина знову були помічені разом на щорічному Одеському міжнародному кінофестивалі, де охзоче позували разом перед сотнями фотокамер.

Втім, самі селебріті ці чутки наразі спростовують.

«Коли жінка виходить в люди в компанії красивого чоловіка, всі ж відразу думають, що це щось значить. У нашому випадку це означає дружбу. У нас з Іраклі прекрасні дружні відносини», – зазначила Марина Боржемська.

Правда це чи ні, час покаже! Але якщо чутки підтвердяться, багато прихильників і Марини і Іраклія будуть нескінченно щасливі за них, про що вони активно дускутують в коментарях: “Марина, ви шикарні, а Славко нехай себе тепер вкусить за лікоть”, ” Ви красива пара!”, “А Вам дуже личить не тільки сукня, а й кавалер!”, “Ви так часто разом, коли вже повідомите про це?” – коментують шанувальники.

https://www.instagram.com/p/Bz-cDeLiPPg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bz2fTTwCdE3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByP7eK0iqkP/?utm_source=ig_embed


Читайте також:


Залишити коментар: