Усика зобов’язали захищати свій титул у бою з росіянином



Якщо Усик відмовиться від поєдинку, він втратить чемпіонський пояс за версією WBA.

- джерело.

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов’язала абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) провести обов’язковий захист чемпіонського поясу в поєдинку з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО).

Промоутерські торги за цим бою призначені на 28 березня. Мінімальна сума пропозиції складе 400 тисяч доларів: 75% дістануться українцю, а 25% — росіянину. Якщо Усик відмовиться від бою, то титул буде вакантним, повідомляє SportArena з посиланням на ESPN.

Українець свій наступний поєдинок майже напевно проведе в суперважкій вазі 18-го травня. Його суперник все ще залишається невідомим. Серед потенційних опонентів Усика називаються Олександр Повєткін і Карлос Такам.

39-річний Лебедєв на професійному рингу провів 34 бої. 32 — виграв (23 нокаутом), 2 — програв. У грудні 2016-го Лебедєв поступився за очками Мурату Гассиеву, якого Усик переміг у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії. У своєму останньому поєдинку, який відбувся в листопаді минулого року, Лебедєв за очками переміг 36-річного американця Майка Вілсона.

В останньому поєдинку Олександр Усик переміг нокаутом Тоні Беллью і захистив свої титули.


Читайте також:


Залишити коментар: