Українців розлютило відео з тортурами та кастрацією бійця ЗСУ, окупанта вже ідентифіковано



У мережі поширилося відео, де російський військовий нібито катує українського полоненого та відрізає йому геніталії. Кадри викликали обурення серед українців та громадських діячів, а злочинця швидко ідентифікували. Імовірніше за все, військового рф звати Віталій Арошанов.

Пише - джерело.

Про це пише Telegram-канал “Збройні сили України. Війна з окупантами”.

Повідомляється, що окупанту 39 років. Родом він з Республіки Калмикія.

Зазначимо, раніше мережею почало ширитися відео, на якому російський військовий відрізає геніталії нібито українському полоненому канцелярським ножем. Ці кадри обурили українців, що їх побачили та вони почали вимагати розплати за військовий злочин.

На відео відреагували й представники “Грузинського легіону”.

“Ми не знатимемо спокою, допоки цей покидьок не буде ліквідований”, – йдеться на офіційній сторінці легіону у Twitter.

Учетвер, 28 липня, на 155-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну, в мережі спливло відео, на якому імовірно російський окупант катує і завдає каліцтва полоненому українському військовому.

На поширеному відеозаписі окупант канцелярським ножем відрізає полоненому геніталії. Блогер та активіст Сергій Стерненко на своєму telegram-каналі відреагував на злиті у мережі кадри.

“Так, друзі, я теж бачив фото і відео катувань нашого військовополоненого. Поширювати тут це не буду. Особа, яка вчинила цей воєнний злочин, буде ідентифікована. Пика його є. Готовий надати значну винагороду за його ліквідацію. Хоча, певен, що і без неї цього ви**дка знайдуть та покарають”, — написав Стерненко.

Український журналіст Денис Казанський на своєму telegram-каналі також висловився про цю ситуацію.

“Так, я бачив відео з тортурами українського військовополоненого. Його авторам можу написати лише одне — ви ж розумієте, що тепер буде з вашими”, — зазначив Денис.

Коментарі інших користувачів переважно варіюються від прокльонів на адресу ката до побажань і обіцянок різноманітних кар і образ.


Читайте також:


Залишити коментар: