Українців попередили про заморозки



Вночі заморозки на поверхні ґрунту будуть в більшості областей, крім західних, Житомирської та Вінницької.

- джерело.

В Україні в суботу, 20 квітня, в окремих регіонах вночі очікуються заморозки 0… -3 ° С, повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на Укргідрометцентр. Зокрема, таку погоду обіцяють в більшості західних, Житомирській, Сумській, Дніпропетровській та східних областях.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, на решті території країни заморозки будуть 21 квітня – на Лівобережжі заморозки на поверхні ґрунту від 0… -5 ° С (I рівень небезпеки, жовтий).

“Вночі 21 квітня в Україні, крім західних, Житомирської та Вінницької областей, заморозки на поверхні ґрунту від 0 до -5 ° С (I рівень небезпеки, жовтий), в східних, південних, Сумській і Дніпропетровській областях сильні заморозки в повітрі від 0 до -3 ° С (II рівень небезпеки, помаранчевий)”, – йдеться в повідомленні.

Також на початку тижня, 22-23 квітня, в більшості областей прогнозуються заморозки на поверхні ґрунту від 0 до -3 ° С (I рівень небезпеки, жовтий).

По Києву сьогодні вночі на поверхні ґрунту також будуть заморозки від 0 до -2 ° С (I рівень небезпеки, жовтий). По Київській області на поверхні ґрунту прогнозуються заморозки від 0 до -5 ° С (I рівень небезпеки, жовтий).


Читайте також:


Залишити коментар: