Український воїн, який мріяв про дітей, загинув після надважкого поранення: “Тут і зараз”



За його життя боролися майже два місяці

- джерело.

Федір Рубанський був молодшим сержантом 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Він помер два роки тому в Центральному військовому клінічному госпіталі після надважкого поранення, отриманого 24 червня на Світлодарській дузі. Про це повідомив благодійний фонд допомоги армії “Повернись живим”.

У 2018 році практично два місяці велася відчайдушна боротьба лікарів за життя 23-річного армійця. Вони вірили в те, що він зуміє вижити. А в цей момент поруч з сім’єю весь час перебували його побратими і волонтери. Однак 12 Вересня 2018 року смерть виявилася сильнішою за кожного українця.

Федір, незадовго до смерті, заявляв в інтерв’ю з передовою про те, що хоче сина або дочку. Можливо, навіть відразу обох, адже йому є чому їх навчити. “Війна навчила дивитися на світ іншими очима, цінувати те, що маєш. Тільки це важливо: тут і зараз”, – розповів він тоді.
Тому, єдине що ми можемо зробити, це прислухатися до побажання українського захисника, який віддав своє життя батьківщині, і цінувати те, що маємо, а також зробити так, щоб пам’ять про кожного полеглого воїна була вічною!


Читайте також:


Залишити коментар: