Український суд здійснив заповітну мрію Януковича



І це не враховуючи події Майдану та державну зраду

- джерело.

Cправу стосовно заборони “Партії регіонів” в Україні зняв із розгляду Окружний адміністративний суд Києва, аргументуючи це тим, що позов відкликали.

“У судовому засіданні Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув клопотанняпозивача щодо відкликання адміністративного позову. Після виходу з нарадчої кімнати суд оголосив рішення: залишити без розгляду адміністративний позов громадської організації “Загальноукраїнське бюро розслідування” до Міністерства юстиції України, третя особа – політична партія Партія Регіонів”, –підтвердив суддя Володимир Келеберда.

Згідно оприлюдненого рішення, позивач просив суд зобов’язати Мін’юст звернутися до суду про заборону діяльності на території України “Партії регіонів”, а також скасувати державну реєстрацію згаданої політсили. Провадження стосовно запиту відкрили у вересні минулого року.

На даний час колишній голова фракції у парламенті Олександр Єфремов перебуває під арештом, йому інкримінують організацію захоплення будівлі Луганської ОДА; посібництво у захопленні Управління СБУ в Луганській області; вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; організаційне сприяння створенню та діяльності угруповання “ЛНР”; державну зраду.


Читайте також:


Залишити коментар: