Українську співачку Камалію пограбували на відпочинку в Італії



Популярна українська співачка Камалія на травневі свята разом із родиною планувала вирушити в морський круїз. Під час поїздки елітним лайнером на них очікували розваги та екскурсії в Каннах, Монте-Карло, Барселоні, на Корсиці і у Флоренції. Але по прибуттю до Риму із зіркою стався неприємний інцидент: у неї вкрали рюкзак, в якому були речі і всі документи. Сталося це в аеропорту, тому потрапити на лайнер співачці і її родині так і не вдалося.

- джерело.

“Ми прибули в Рим 1 травня і вийшли в зал для зустрічаючих. Водія від круїзної компанії поки не було. Захур з дочкою Арабелою пішли за водою, а я залишилася з усіма речами. Хтось раптово постукав мене по плечу і ламаною французькою запитав, як пройти в зал вильоту. У цей момент його спільник забрав рюкзак Захура з однієї з візків (про це я дізналася пізніше). Через кілька хвилин після цього до мене підійшла представниця лайнера і з’явилися чоловік з донькою. Ми збиралися вже штовхати наші візки, коли Захур виявив пропажу рюкзака зі всіма документами”, – розповіла Камалія.

Артистка зізналася, що відразу звернулася в поліцію, проте “здалося, що вони взагалі були частиною всього цього фарсу”. Італійські поліцейські повідомили, що камери відеоспостереження повинні зафіксувати момент крадіжки, тому злочинців будуть шукати. А ось для Камалії, її чоловіка і дітей дали довідки про втрату документів.

“Навіть не спромоглися пройти на місце злочину! Просто дали нам довідку, яка підтверджує, що сталася крадіжка, і без сорому заявили, щоб ми їх просто так не турбували. Мовляв, вони самі з нами на зв’язок вийдуть, як тільки щось знайдуть. На наш запит вони підтвердили, що в цьому районі працюють системи відеоспостереження,”– поділилася Камалія.


Читайте також:


Залишити коментар: