Українські воїни під Києвом відтісняють ворога в бік Росії: йде бій в районі Іванкова, Бородянки та Козаровичей, – Нацгвардія



Поблизу Києва триває бій в районі Іванкова, Бородянки та Козаровичей.

Пише - джерело.

Про це у коментарі розповів прес-офіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Харитон Старський, передає Цензор.НЕТ з посиланням на УНІАН.

“За попередньою інформацією, ПВО вночі збили 2 ракети російських військ над Києвом. Скоріше за все, намагались обстріляти район Міноборони”, – розповів Старський.

В столиці зранку спокійно, проте на околицях міста відбуваються бойові дії. Станом на 9:00 бої тривають в районі населених пунктів Бородянка, Козаровичі та Іванкова.

За його словами, вчора росіяни намагались захопити Іванків, але наразі в населеному пункті вже можна спостерігати згорілу техніку противника.

“Зараз в районі Іванкова українські війська відтісняють ворога в сторону Росії. Вже не можна сказати, що він окупований, за нього зараз ідуть бої”, – додав прес-офіцер.

Наші воїни дали бій російським окупантам в районі Біловодська на Луганщині. Ворог тікає у напрямку РФ, – ООС

20 вертольотів Росії висадили десант під Києвом – ведеться бій
Внаслідок російського обстрілу загинув український воїн. Від початку доби 19 порушень з боку ворога, – ООС

Збито ворожий вертоліт та Су-25 в районі ООС, знищено Іл-76 військ РФ та Су-25, що летів у напрямку Вінниці. Йдуть важки бої у Василькові та Києві, – Генштаб

Війська РФ застосували 122-мм артилерію біля Новозванівки. За добу – два обстріли з боку ворога, втрат серед українських воїнів немає, – штаб ОС


Читайте також:


Залишити коментар: