Українські бійці захопили таємні плани ворога щодо наступу на Україну



У розпорядженні військових опинилися планувальні документи щодо нападу на Україну, затверджені ще 18 січня 2022 року.

Пише - джерело.

Папери були в російській техніці, захопленій одним з підрозділів ЗСУ. Це плани одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання українського війська «Схід» на своїй сторінці у Facebook.

Виходячи з отриманої інформації, операція з захоплення України мала пройти протягом 15 діб, а саме з 20 лютого по 6 березня. Серед отриманих документів робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

«Отже, коли в черговий раз хтось із полонених скаже, що приїхав на навчання і заблукав — не вірте! Вони знали, вони ретельно планували та готувались. А російським окупантам скажемо одне: залишайте й надалі свою техніку та таємні документи, вони нам знадобляться, перше — для наших захисників, а друге — для Гааги», — йдеться в повідомленні.

Раніше 128-а окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада захопила два ворожих танки, два БТР й три вантажівки з боєприпасами.


Читайте також:


Залишити коментар: