Українка здобула титул “Місіс Швеція”



Уродженка Запоріжжя Марія Хабарова вийшла заміж за шведа і змінила прізвище на Свенссон

- джерело.

Уродженка Запоріжжя Марія Свенссон (у дівоцтві Хабарова) завоювала титул “Missis Sweden International-2018” (“Місіс Швеція Інтернешнл -2018”) на конкурсі краси серед заміжніх дам, який проходив у Швеції. Про це повідомляє pro.berdyansk.biz.

Його фінал завершився ще 1 вересня, і перемігши в ньому, українка отримала можливість представити Швецію на Міжнародному конкурсі краси.

Він проходив з 25 жовтня по 4 листопада у Сінгапурі, за звання Missis International боролися дівчата з 35 країн світу. Перемогти у фіналі Марії не вдалося.

Про красуню відомо, що вона народилася в Запоріжжі, але жила і навчалася в Бердянську з 1992 по 2003 роки. Закінчила Запорізький Національний університет, факультет іноземної філології, знає вісім мов. Дівчина працювала провідним менеджером в литовській транспортної компанії, проте поїхала працювати за кордон, спочатку в Данію, потім у Швеції. Там познайомилася зі шведом, за якого згодом вийшла заміж. Пара виховує п’ятирічну дочку.

Зараз родина Свенссон живе у Стокгольмі. Марія має свою мовну школу і працює в державній школі для іноземців, де викладає шведську.


Читайте також:


Залишити коментар: