Україна оновила список країн “зеленої” зони: куди можна їздити



Днями Україна оновила список країн, після повернення з яких від наших туристів не вимагають проходити 14-денну самоізоляцію або здавати ПЛР-тест на COVID-19. До списку країн “зеленої” зони увійшли Австрія, Грузія, Індія, Швеція, Угорщина, Японія, Росія, Білорусь, Греція та інші.

- джерело.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У списку також є низка курортних країн, такі як Мальдіви, Хорватія, ОАЕ та Занзібар (Танзанія). Крім того, у “зеленому” списку також знаходиться Туреччина.

Серед курортних країн, які можна відвідувати також є:

Домінікана: мальовничий екзотичний курорт

В’їзд: без обов’язкового ПЛР-тесту

Повернення: без обов’язкового ПЛР-тесту

Домініканська республіка розташована на острові Гаїті – туди їдуть насолоджуватися фантастичною місцевою природою, проживанням у шикарних готелях, вишуканою кухнею, дайвінгом і атмосферою екзотики.

Мальдіви: барвистий курорт на Карибах

В’їзд: з обов’язковим ПЛР-тестом
Повернення: без обов’язкового ПЛР-тесту

Мальдіви, які розташовані в екваторіальних водах Індійського океану, постійно приваблює шанувальників спокійного екзотичного відпочинку. Головна особливість – ланцюг із 26 атолів, які складаються з 1192 невеликих коралових острівців.

ОАЕ: хороший сервіс і тепла погода

В’їзд: Два обов’язкових ПЛР-тестування в Україні та в аеропорту ОАЕ

Повернення: Без обов’язкового ПЛР-тестування.

Відпочинок в ОАЕ обійдеться дорожче, ніж в інших країнах, проте туристів чекає маса цікавих вражень від хорошого сервісу, атмосфери екзотики і досить теплої погоди навіть в листопаді і грудні.


Читайте також:


Залишити коментар: