“Україна не буде стравою”: Зеленський вперше з’явився в студії Шустера. Прямо з фронту



Президент України Володимир Зеленський вперше з’явився в політичному ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера” напередодні саміту в “нормандському форматі”, який пройде 9 грудня.

- джерело.

Він розповів, з чим поїде на зустріч з главою Росії Володимиром Путіним і чи зможе новий курс принести Україні мир, в ефірі програми в п’ятницю, 6 грудня.

“Добрий вечір, вся Україно! І Донбас, і Крим, все!” – сказав президент.

Він відреагував на своє фото на обкладинці журналу “Time”.

“Я не люблю бути між. І не хочу, щоб Україна була стравою для цих великих босів”, – озвучив президент.

Нагадуємо, 15 листопада стало відомо, що саміт у “нормандському форматі”, в рамках якого мають зустрітися президенти Росії та України Володимир Путін і Володимир Зеленський, відбудеться 9 грудня в Парижі.

18 листопада у Кремлі підтвердили, що саміт у “нормандському форматі” відбудеться 9 грудня у Франції. Про підготовку Росії до нього заявив прессекретар глави РФ Дмитро Пєсков.

Лідери України, Росії, Франції та Німеччини за підсумками переговорів можуть підписати документ, основою якого стане “формула Штайнмаєра”.

3 грудня Володимир Зеленський провів координаційну нараду в рамках підготовки до саміту країн “нормандського формату”. На зустрічі затвердили можливі сценарії реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу.


Читайте також:


Залишити коментар: