Учні п’яти областей розпочнуть навчання дистанційно



У місті Чернівці, яке потрапило до “червоної зони” вже видали наказ про організацію освітнього процесу.

- джерело.

УЧернівцях від 24 серпня і до 7 вересня призупинять свою роботу усі державні дитячі садочки, а навчання у школах почнеться дистанційно. Про це йдеться у Наказі Управління освіти Чернівецької міської ради № 275 від 21.08.2020 року “Про організацію роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста Чернівців в умовах встановленої «червоної зони».

Зокрема, в документі говориться:

  • Керівникам закладів загальної середньої та позашкільної освіти:Розпочати освітній процес у закладах загальної середньої освіти з 1 вересня 2020 року до 07 вересня 2020 року з використанням технологій дистанційного навчання.Видати наказ про організацію роботи закладу освіти на час встановлення «червоної зони» в м. Чернівцях, яким регламентувати організацію освітнього процесу зі здобувачами освіти, відповідно до освітньої моделі роботи закладу в умовах адаптивного карантину у «червоній зоні», затверджений педагогічною радою закладу.Наказ про організацію роботи закладу на час карантину, в обов’язковому порядку, оприлюднити на сайті закладу до 28.08.2020р.

Відповідне рішення ухвалено через запровадження посилених протиепідемічних заходів на території зі значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Нагадаємо, що з 24 серпня 2020 року почали діяти нові зони на території України й до “червоної зони” потрапили:

  • місто Коломия, Городенківський, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області;
  • місто Самбір Львівської області;
  • місто Біляївка Одеської області;
  • міста Дубно та Острог, Костопільський, Радивилівський та Рівненський район Рівненської області;
  • місто Чернівці, Заставнівський та Кіцманський район Чернівецької області.


Читайте також:


Залишити коментар: