У ЗСУ розповіли, чи може Росія піти у широкомасштабний наступ на Україну



Генерал-полковник Сергій Дроздов вважає, що Росія не наважиться піти у широкомасштабний наступ на Україну. Оскільки наша держава співпрацює з іншими країнами.
Водночас командувач Повітряних сил ЗСУ зазначив, що українські військові готуються до всіх можливих дій агресора на Сході. Про це він повідомив під час форуму “Ефективна промисловість для обороноздатності”, інформує НВ.

Пише - джерело.

“У нас є не тільки авіація, але потужні ракетні війська, які так само стоять на сторожі повітряного простору. Є радіолокаційна техніка, яка завчасно виявляє і дає спостереження”,– сказав генерал-полковник.

Сергій Дроздов зауважив, що постійно триває співпраця з колегами, які допомагають розширяти кругозір і бачити, звідки ще можна очікувати загрозу.

Командувач Повітряних сил ЗСУ розповів, що у випадку локального конфлікту розглядається “суто Донецький регіон, можливо, підключення Кримського регіону”.

“А якщо широкомасштабно – я думаю, що на це зараз розраховувати неможливо, тому що наші партнери разом із нами не дадуть агресору проявити свої претензії до України й розпочати широкомасштабну агресію”,– додав він.

“Я гадаю, що всі ті наміри путінської держави захопити Україну – це все поки що наміри. Реалізація неможлива, адже ми є у співпраці разом з іншими країнами”, – підсумував генерал-полковник.


Читайте також:


Залишити коментар: