У Житомирській області вантажівка влетіла в автобус: 9 жертв, 10 постраждалих. Перші фото



У неділю ввечері, 22 вересня, у селі Великий Молодьків Новоград-Волинського району Житомирської області трапилась масштабна ДТП за участі вантажівки та автобуса. Загинуло 9 осіб, ще 10 травмувалося.

- джерело.

Як повідомила пресслужба поліції Житомирської області, НП відбулась близько 22:30 на 250 км автодороги Київ-Чоп.

Так, 55-річний водій “DAF” з напівпричепом (цистерна), рухаючись у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням Житомир-Яремча, який стояв на узбіччі дороги.

Справа в тому, що в цей час 66-річний чоловік, який керував автобусом, зупинився для заміни колеса. У момент ДТП частина пасажирів знаходились на узбіччі дороги.

У результаті на місці аварії загинули 9 осіб, які їхали маршруткою. Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса, віком від 42 до 71 року, з травмами різного ступеня тяжкості було госпіталізовано до Новоград-Волинської лікарні.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Новоград-Волинського ВП та Головного управління Нацполіції в області. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.


Читайте також:


Залишити коментар: