У Житомирі п’яний водій затиснув руку поліцейському та протяг його більше 30 метрів за своїм авто



Інспектор отримав травми, водій залишив місце події. Поліція розшукує зловмисника.

- джерело.

У Житомирі п’яний водій, затиснувши руку поліцейському дверним склом, протяг його за своїм автомобілем близько 35 метрів.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області, 30 липня на одній з вулиць Житомира патрульні зупинили автомобіль Renault, що рухався з ввімкненим аварійним світлом та маневрував по дорозі, не включаючи покажчики повороту.

Патрульні подали водієві сигнал про зупинку. Він став, але на запитання інспекторів відповідати відмовився, як і надати посвідчення на право керування автомобілем. При цьому у чоловіка були явні ознаки сп’яніння.

Під час розмови з патрульними водій підняв склопідйомник своїх дверцят, затиснувши при цьому руку інспектора патрульної поліції, та різко розпочав рух авто. У результаті він протяг патрульного за своїм автомобілем близько 35 метрів. Інспектор отримав травми, попередньо, у вигляді забоїв, саден та розтягнення зв’язок.

Йому було надано медичну допомогу. Водночас водій з місця пригоди втік. Зараз тривають заходи для його затримання.

«Нині окрім адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, йому загрожує ще й кримінальна, оскільки за вказаним фактом розпочато досудове рослідування», – уточнили у поліції.

Кваліфікація події – ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років. Розслідування цієї справи триває.


Читайте також:


Залишити коментар: