У Зеленського пішли на жертви заради низьких цін: “Спочатку потрібно…”



Команда Володимира Зеленського розглядає різні способи знизити ціну на газ для населення України

- джерело.

Глава Адміністрації президента Андрій Богдан розповів про розробку варіантів, що дозволяють здешевити комунальні послуги. Зокрема, він обговорив ініціативу про скасування постанови про методику підняття ціни на газ для населення в ефірі телеканалу “112”.

Андрій Богдан попередив, що заради досягнення бажаної мети Володимиру Зеленському та його прихильникам доведеться піти на жертви. Адже поки Україна сильно залежить від міжнародних угод:

«Однак ті чи інші рішення ми можемо приймати після консультації з міжнародними партнерами, тому що дуже велика залежність, на жаль, від МВФ та інших організацій», – підкреслив глава Адміністрації президента.

Андрій Богдан додав, що короткочасне зменшення тарифів може мати згубні наслідки в кредитній і банківській сфері. Незважаючи на це, команда президента Володимира Зеленського готова піти на обдуманий ризик, щоб зменшити тарифи для споживачів:

«У цьому випадку ми поставлені в таку систему координат, що повинні погоджувати ці рішення. Зменшення на кілька місяців ціни на газ може мати зовсім інші наслідки в кредитній, банківській політиці. Однак наш намір – максимально спрощувати життя українців, особливо в сфері тарифів. І, звичайно, цей шлях ми також будемо розглядати».

Користувачі соціальних мереж зраділи спробами нового президента поліпшити життя простих українців. Багато нагадали, що реформи – справа нешвидка. Щоб отримати ціни нижчі, ніж при правлінні Петра Порошенка, народу необхідно трохи потерпіти:

“При Порошенко платили і мовчали обурювалися тільки вдома на кухні або сусідам. А тут відразу все хочете. Нехай повернуть вкрадені гроші які на народ повісили.” Боже люди, схаменіться, за 5 років нічого не зробив Порошенко. А ви хочете, щоб за три дні було все відразу “;” Та не все сразу..дайте увійти в курс..главное..ізбавіться від тих.Хто заважає “.

Більш активні українці звернулися до Адміністрації президента в коментарі і озвучили заходи, які необхідно прийняти для зниження тарифів. Деякі поклали провину за високі ціни на олігархів:

“Зменшіть зарплату працівникам Укрнафтогаз і зменшаться тарифи автоматично”; “Треба ринок газу запустити, іноземні компанії впустити, Фірташа з Ахметовим викинути з ринку”; “Спочатку потрібно Порошенка на нари посадити, це найголовніше”; “Так знижувати може і не треба, головне щоб 10 років вона більше не піднімалася !!!!! А підіймалися тільки зарплати, пенсії і т. Д”.


Читайте також:


Залишити коментар: