У Запоріжжі знайшли страшне відео з померлою в нелегальному дитсадку дитиною



Вихователька нелегального дитячого садка в Запоріжжі, де загинула однорічна дівчинка, видалила відео з камер спостереження і намагалася приховати інші сліди НП.

- джерело.

Про це повідомив Тимур Мамедов, адвокат батьків загиблої Олесі. Правозахисник зазначив, що частина відео, про яку, найімовірніше, вихователька забула, залишилася. Мамедов опублікував фрагмент на своїй сторінці у Facebook (щоб подивитися, поскрольте новину вниз)

У Запоріжжі знайшли страшне відео з померлою в нелегальному дитсадку дитиною

За словами адвоката, він і батьки дівчинки раніше не давали коментарів щодо трагедії, щоб підозрювана не сховалася і не знищила докази своєї провини, які залишилися, до затримання.

“Вихователька після настання смерті Лесі спотворила і приховала численні факти від нас і слідства, з метою уникнути кримінальної відповідальності. А ще до приїзду слідчої групи видалила відеозаписи камер спостережень із жорстких дисків, сховала знаряддя злочину, роздягнула дитину і намагалася приховати інші сліди”, – написав Мамедов.

На опублікованому фрагменті відео видно, як жінка поклала дитину на диван, оглянула ногу дівчинки, куди, очевидно, її вкусила інша дитина, пов’язала біля обличчя маляти подушку і занесла в іншу кімнату.

У дитячому садку в Запоріжжі померла дівчинка

Як раніше розповіли батькам, Олеся посварилася з однолітком, який сильно вкусив її. Дівчинка заплакала і від стресу у неї почалася блювота. Дитина в результаті захлинулася блювотними масами.

“Вибачте за сленг, але тупо зав’язати подушку і віднести в іншу кімнату, де залишити однорічну дитину близько 10 хвилин без уваги тільки через те, що дитя плакало, – не піддається здоровому глузду”, – обурився правозахисник.

Він додав, що “псевдосадок” у приватній трикімнатній квартирі працював кілька років, негативних відгуків про нього не було.

“Привівши дитину, мати оглянула умови квартири, де вже перебували діти, що і викликало її довіру, а підозрювана (вихователька) ще до всього запевнила матір, що у неї дві вищі освіти – педагогічна і медична. А для більшої переконливості продемонструвала сертифікати, які нібито дають право їй на таку сферу діяльності, що не викликало сумнівів у довірливої мами.

Матір у той момент була впевнена, що саме тут її дитина може отримати особливу увагу і навчання через малу кількість дітей”, – написав Мамедов.

Вихователька затримана за підозрою в умисному вбивстві, вчиненому щодо малолітньої дитини (п.2 ч.1 ст. 115 КК України).

Як писав OBOZREVATEL, вихователька з нелегального садка в Запоріжжі подзвонила батькам загиблої дівчинки і сказала, що їхня дитина не дихає. “Швидку” на місце НП вона не викликала.


Читайте також:


Залишити коментар: