У Залізному Порту на атракціоні чоловік зламав шию: не рухаються руки та ноги



Нещасний випадок стався під час відпочинку у курортнному Залізному Порту. Іван Каменев, мешканець Херсона, під час катання на водному атракціоні “Бетмен” зламав шию.

Про це у Facebook повідомила його дружина Олеся Каменева.

- джерело.

“Під час їзди “Бетмен” сильно трусить, шалено мчить моторка. Нормальної опори там немає, все мокре. Несподівано руки чоловіка зісковзнули – і його кинуло на торпедній швидкості на брезентову перетинку “Бетмена” (дно човна). Троє водіїв навіть не озиралися і не цікавилися, що відбувається з пасажирами! Протягом декількох хвилин, поки вони нарешті побачили, його било усіма частинами тіла об воду на тонкому брезенті та на шаленій швидкості”, – написала жінка.

Як наслідок, чоловік отримав перелом хребта. сьогоднні у нього не рухаються руки та ноги. Наразі він у важкому стані перебуває у лікарні.

Жінка додає, що на четвертий день у чоловіка почалася двостороння пневмонія, адже він отримав ще й забої легень. Температура трималася до 40 градусів кілька днів. Зараз потерпілого готують до операції.

За слоавми Олесі, багато інших відпочивальників також скаржилися на атракціон “Бетмен” та отримували травми на ньому. Наразі його прибрали з місця відпочинку.


Читайте також:


Залишити коментар: