У ВР допустили дистанційний початок навчального року



Рішення про початок навчального року у традиційній формі буде ухвалюватись Комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації.

- джерело.

Про це в коментарі телеканалу ZIK сказав голова парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

«Ми б дуже хотіли, щоб з 1 вересня у нас почались заняття в звичному режимі. У такому, як звикли школяри і студенти. Але насправді дивлячись на ситуацію з епідемією і кількість хворих, ми не знаємо, яке рішення прийме Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації і ми не знаємо, що прийме РНБО з цього приводу. Якщо все буде погіршуватися, то є ймовірність, що ми почнемо в дистанційному режимі», – сказав Сергій Бабак, відповідаючи на запитання щодо початку навчального року.

Він також наголосив, що дистанційна освіта не може повноцінно замінити традиційну форму навчання.

Як відомо, у Раді національної безпеки й оборони допускають, що восени більшість шкіл можуть перейти на дистанційне навчання. Про це під час проведення наради в Офісі Президента, що була присвячена зростанню захворюваності на коронавірус, сказав секретар РНБО Олексій Данілов.


Читайте також:


Залишити коментар: