У ВООЗ зробили гучну заяву щодо коронавірусу



У світі вже спостерігалося зниження захворюваності й тоді країни занадто швидко знімали обмеження, а люди послаблювали пильність, заявив глава ВООЗ.

У ВООЗ заявили про те, що коронавірусом можна керувати. Таку заяву він зробив гендиректор Тедрос Аданом Гебрейесус на брифінгу в середу, 3 лютого, на тлі зниження добового приросту.

Пише - джерело.

Так, Гебрейесус зазначив, що третій тиждень поспіль кількість нових випадків COVID-19 у всьому світі зменшується.

“Це свідчить про те, що цим вірусом можна управляти. І це показує, що якщо ми продовжимо застосовувати ті ж перевірені санітарні заходи, зможемо запобігти поширенню інфекції та врятувати життя”, – повідомив гендиректор ВООЗ.

За його словами, у світі вже спостерігалося зниження захворюваності й тоді країни занадто швидко знімали обмеження, а люди послаблювали пильність.

“У міру поширення вакцин життєво важливо, щоб всі ми продовжували вживати заходів обережності, щоб убезпечити себе та інших”, – додали в ВООЗ.

За його словами, контроль за поширенням вірусу рятує життя зараз і рятуватиме життя пізніше, зменшуючи ймовірність появи нових варіантів, і це допомагає забезпечити ефективність вакцин.


Читайте також:


Залишити коментар: