У Вінниці під потягом загинув хлопчик на очах у друзів. Підлітки пішли додому та мовчали



17 лютого у Вінниці сталася трагедія. Під колеса пасажирського потягу потрапили двоє підлітків.
Від отриманих травм один з хлопчиків загинув на місці.

Пише - джерело.

Друзі повернулися додому та нікому не розповіли про нещасний випадок.

За інформацією слідчого управління, близько 19.40 години до поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні Тюшки-Вінниця потяг смертельно травмував дитину. Загиблим виявився 13-річний вінничанин.

Крім того, внаслідок наїзду потягу травмувався його 14-річний товариш.

— Попередньо встановлено, що компанія з чотирьох дітей ввечері біля залізничних колій слухала музику з портативної колонки. Під час цього двоє з підлітків потрапили під колеса пасажирського потягу. Одна дитина загинула на місці події, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Як повідомляють в обласному главку поліції, травмованого товариша друзі відвели додому.

— Підлітки ні кому не повідомили про загиблого товариша. Інформація в поліцію надійшла від машиніста потягу, — додають правоохоронці.

Обставини трагедії встановлюють слідчі в межах відкритого кримінального провадження за статтею 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

— Шановні батьки! Закликаємо вас подбати про безпеку своїх дітей. Цікавтесь, як ваші діти проводять дозвілля, з ким вони спілкуються та чим захоплюються, — закликають в поліції.


Читайте також:


Залишити коментар: