У Вікторії є дитина, немає постійного чоловіка, проте багато постійних клієнтів, в цій “професії” вона з 14 років



У Вікторії є дитина, немає постійного чоловіка, проте багато постійних клієнтів, які на цьому етапі її життя приносять їй заробіток. Прийшовши у професію з 14 років, їй так і не вдалося її покинути. Мізерні зарплати жінок не надто спонукали до цього.

- джерело.

Однак у неї є мрія – зустріти чоловіка, який би піклувався про неї, забезпечував її і дитину, і їй ніколи більше не довелося б повернутися в професію. Джерело.

Зі зрозумілих причин, дівчина називає тільки своє ім’я, оскільки навіть серед найближчих людей не всі знають, чим вона займається.

“В цій професії я років із 14. Починалося якось воно все несерйозно, через подружок, як спосіб заробити гроші. Спочатку подружки брали з собою, потім мене їх друзі запрошували. А тоді якось так пішло. Зараз уже я в цій справі 16 років. Колись працювала з людиною, зараз я сама по собі. У мене є свої клієнти, мені їх вистачає, і я не хочу ні з ким ділитися.

Дівчата ж, які тільки починають, в будь-якому разі працюють в парі, у них немає іншого вибору, бо якщо попадеш в якусь халепу, то за тебе ніхто не заступиться, не допоможе, – розповідає дівчина. – Починала я не дуже добре, на трасі не стояла, однак згадуючи ті роки, не хотілося б туди повернутися.

Але дійсно, усі дівчата і починають по-різному і, відповідно, так само і заробляють: хтось стоїть на трасі, у когось є постійні клієнти. І клієнти в залежності від цього різні – у когось далекобійники, у когось бізнесмени, політики”.

Дівчина зазначає, що не обслуговує “вантажників чи бомжів”, тому зараховує себе до “нормальних”. Щоб обслуговувати політиків і бізнесменів, потрібно мати не тільки зовнішні дані, але й вміти бесіду підтримати. Тому що багато дівчат, хто починав, так і не пішли вище. Не пройшли, так би мовити, відбір. Але для цього самій потрібно шукати, спілкуватися.

У дівчачому колективі, як завжди, присутня конкуренція. Всі хочуть нормальних клієнтів, у когось є улюблені клієнти. Всім хочеться більше заробити, бути найкращими, улюбленицями. У Вікторії є клієнти, яких вона знає вже років 10. Вони то зникають, то з’являються. І загалом це бізнесмени, які можуть робити подарунки і залишати чайові. Серед найоригінальніших і найдорожчих подарунків дівчина отримувала браслет “Пандора”.

Траплялося, що клієнти били дівчат. Це траплялось, коли вони не знали людину. Про сутички з правоохоронцями Вікторія згадує неохоче:

“Колись давно був неприємний випадок із правоохоронцями, але, зрештою, все закінчилося нормально. Після цього, на щастя, такі випадки не повторювалися. А зараз, навіть якщо мене і зловлять з чоловіком, то що? Коханець та й все. Я ж ніде не стою, мене ніхто не бачить. Слава богу, і розборок з дружинами клієнтів ніколи не було. Мабуть, мені такі трапляються, які розумно все роблять, що ніхто ні про що не знає”.

Вікторія байдуже ставиться до легалізації пpocтитуції.

“Мені, насправді, якось однаково. З одного боку, якщо це все буде офіційно, то нам же доведеться розкритися і всі дізнаються, чим ти займаєшся, а з іншого, можливо, комусь це допоможе уникнути тих же захвopювань, стати більш захищеними. Із моїх рідних ніхто особливо не знає, чим я займаюся. Всі, хто щось знає про те, чим я заробляю собі на життя, то або самі в цій справі, або якимось чином цього стосуються.

З мамою спочатку були проблеми, але вона з часом мене зрозуміла. Прийняла, мабуть, просто те, яка я є. Хоча, звичайно, намагалася мене відмовити. Були й скандали, й з дому уходила, все було. Намагалася мене закрити, не випускала. Але це вже так давно було, це все пройдений етап”.

Покидати професію дівчина не збирається, бо не хоче працювати за безцінь.

“Освіти вищої у мене немає, так якось і не вийшло, хоча я вчилася на контракті за спеціальністю туристичний менеджмент, але покинула. У дитинстві мріяла стати моделлю. А мрію я зустріти чоловіка, який би мене забезпечував, вийти за нього заміж і жити собі спокійно, і більше ніколи не займатися цим”.

Зазначимо, що пpocтитуція в Україні нині заборонена. Безпосереднє надання секcyaсуальних послуг підпадає під адміністративну відповідальність — штраф до 3200 гривень або громадські роботи. Однак за утримання пyблiчних будинків чи сyтенepство передбачено більш жopстке кримiнaльне покарання аж до позбавлення волі на термін до 15 років.


Читайте також:


Залишити коментар: