У Варшаві викладач напав на українського актора, – ЗМІ



Чоловік напав на нього після того, як він українською мовою поговорив по телефону зі своєю дружиною.

- джерело.

У Польщі напали на українського актора Артема Мануйлова, який останнім часом працює у варшавському театрі.

Про це повідомляє Fakty24, передає УНІАН.

Повідомляється, що напад стався в автобусі, коли актор їхав на репетицію. Актор розповів, що чоловік напав на нього після того, як він українською мовою поговорив по телефону зі своєю дружиною.

“Я поклав трубку, і в цей момент незнайомий чоловік замахнувся на мене важкою чорною сумкою і сильно вдарив в обличчя. Удар був на стільки сильним, що мене відкинуло, а очі засльозились”, – розповів Мануйлов.

Він додав, що запитав нападника польською мовою, навіщо він це зробив, але чіткої відповіді не отримав.

Актор відповів, що поляка здивувало те, що Мануйлов володіє польською мовою.

“При виході з автобуса я встиг тільки покласти велосипед на землю, і він кинув сумку і почав підходити до мене і кричати, що я зараз отримаю. Я крикнув “стоп”. Особисто я ненавиджу грубість та агресію. Я виріс на сході України, тому не боюся таких людей. Однак я був здивований, тому що це перший раз, коли щось подібне трапилося зі мною в Польщі”, – зазначив актор.

Видання з’ясувало, що нападником був Марчін П. Раніше він викладав ведення переговорів і теорію прийняття рішень в університеті імені Вишинського, а зараз викладає філософію у Варшавському університеті.

З’ясувалося, що раніше вже були випадки прояву ним агресії, в тому числі і в навчальному закладі.

За словами поліцейських, дії викладача поки не вважають проявом “расизму”. За неофіційними даними відомо, що чоловіка відправили на психіатричне обстеження.


Читайте також:


Залишити коментар: