У Трускавці затримали відомого кримінального авторитета



Злодія в законі Джавида Мамедова, відомого в кримінальних колах як “Дато Ажгабединський” вдруге депортували з України.

- джерело.

Міграційна служба депортувала зі Львівщини 43-річного злодія в законі Джавида Мамедова. За останні два місяці кримінального авторитета депортують з України уже вдруге, інформує відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

Лідера злочинного угрупування, який порушив заборону в’їзду на територію України, поліцейські затримали у Трускавці. Його було доправлено в Головне управління Державної міграційної служби України у Львівській області, де складено протокол про адміністративне правопорушення. Потім правоохоронці примусово вислали його за межі України.

«Два місяці тому цей неодноразово судимий за тяжкі злочини «злодій в законі» був затриманий правоохоронцями у Київській області і примусово видворений за межі України. Проте, незважаючи на те, що йому заборонено в’їжджати на територію нашої держави протягом трьох років, він знайшов спосіб повернутись і приїхав у Трускавець, де його і затримали наші оперативники», – повідомляє заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Дато Агжабединський є лідером одного із злочинних угрупувань (так званої «злодійської опозиції»), що діє у кількох країнах, зокрема Україні, Росії та Грузії. У 2012 році Джавид Мамедов був «коронований» (отримав титул «злодій в законі») у Греції. Він був неодноразово судимий за тяжкі злочини, а у травні 2018 року його депортували з України, заборонивши в’їжджати у країну протягом трьох років.


Читайте також:


Залишити коментар: