У Тернополі вбили заступницю директора школи, а підозрюваний повісився



Винний у вбивстві завучки наклав на себе руки.

Про це повідомляє ТСН.

- джерело.

22 вересня у власному будинку в Тернополі знайшли мертвою заступницю директора школи №11 Анжелу Макаренко. У 53-річної жінки була розбита голова й порізана шия. У злочині звинувачують її знайомого банкіра, який незабаром повісився в шахті ліфта багатоповерхового будинку.

Вчителі запідозрили недобре: “Оскільки Анжела Володимирівна завжди першою приходила до школи, її відсутність вранці викликала тривогу серед колег. Педагоги також не змогли додзвонитися до завучки, тоді набрали її сусідку й попросили навідатися. Двері в будинок були відчинені, а всередині жінка побачила кров і викликала поліцію”

Правоохоронці кажуть, що у завучки була розбита голова, а також виявлено ножові поранення на шиї.

“Версія пограбування відпала одразу, тому що в будинку були золоті речі та прикраси, а також гроші, ніхто це не чіпав. Найімовірніше, вбивство трапилося на побутовому ґрунті, про це свідчив і характер завданих травм. Поліція перевірила камери спостереження, опитала також і співробітників школи. З’ясувалося, що до завучки того дня приходив чоловік. Тоді стали перевіряти, чи був він у неї в будинку”, – розповів речник поліції Тернопільської області Сергій Крета.

Згодом особу чоловіка правоохоронці встановили. Ним виявився співробітник одного з тернопільських банків.  Пізніше поліція виявила й тіло банкіра – він повісився в шахті ліфта багатоповерхового будинку неподалік від свого місця проживання.

“За попередньою версією, конфлікт трапився через гроші. Хто кому був винен, ми поки не знаємо, тому що і чоловік був не бідною людиною”, – зазначив речник поліції.

Знайомі жінки розповідають, що Анжела Макаренко була помітною особистістю.

“Дуже яскрава, красива, самодостатня. Вона була інтелектуалка, любила мистецтво, театр, оперу, живу музику. Як педагог вимоглива, але справедлива, і як заступниця директора теж”, – розповіла її знайома Інна Чернецька.

У жінки не було сім’ї і дітей, а зовсім нещодавно вона поховала маму й залишилася зовсім сама.

“Хоча в неї було багато знайомих і друзів, зокрема зі сходу України, звідти родом була її мама. Вона дуже любила влаштовувати свята своїм колегам, була уважна до їх проблем. Вона емоційна людина, добра і щедра. Дуже легко йшла на компроміси і в неї не було ворогів”, – додає Інна Чернецька.

У школі переживають шок через смерть колеги і говорити  про це відмовляються. Прощання з вчителькою відбудеться в п’ятницю, 25 вересня.


Читайте також:


Залишити коментар: