У Тернополі біля нічного клубу вбили 25-річного хлопця



У Тернополі вночі проти 30 травня сталася бійка біля нічного клубу на просп. Злуки. У результаті загинув 25-річний чоловік.

Пише - джерело.

За кілька годин правоохоронці встановили особу підозрюваного. Це 27-річний житель Тернопільського району. У скоєному він зізнався, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

“Між відвідувачами клубу й перехожими виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. За словами очевидців, невідомий кілька разів ударив іншого чоловіка, який проходив біля закладу відпочинку. Потерпілий упав, знепритомнівши. Лікарі бригади екстреної меддопомоги, які прибули на виклик, констатували його смерть”, – розповіли в поліції.

Підозрюваного затримали. Остаточну причину смерті тернополянина встановить судово-медична експертиза. Триває слідство.

Поліцейські звертаються до всіх, хто на момент бійки був на місці події, звернутися до поліції за номерами: 27-11-70; 096 657 82 04 або на лінію “102″.

Загиблого звали Павло. Він тривалий час працював у Португалії. Додому повернувся нещодавно. У ніч трагедії разом із товаришем і його дівчиною йшли в супермаркет, який розташований поблизу нічного клубу.

У Павлового товариша – зламана рука й дорогою в нього випав навушник. Через це з нього почала насміхатися компанія, котра відпочивала в нічному клубі. Павло заступився за друга, через що його побили, розповіла його подруга Анна, передає місцеве видання “20 хвилин”.

Друзі потерпілого викликали медиків, проте поки вони приїхали, Павло був уже мертвий.


Читайте також:


Залишити коментар: