У суді розглянуть позов Сивохи проти ветеранів ООС – Нацкорпус готується до протестів



Представники партії “Національний Корпус” звернулися до українських патріотів із закликом прийти до будівлі суду в п’ятницю.

- джерело.

12 червня Печерський районний суд міста Києва розглядатиме позов колишнього радника секретаря РНБО Сергія Сивохи, поданий проти ветеранів ООС, за участі яких відбулася штовханина під час презентації так званої Національної платформи “примирення та єдності”. З цього приводу представники партії “Національний Корпус” звернулися до українських патріотів із закликом прийти до будівлі суду в п’ятницю, щоб підтримати ветеранів та забезпечити справедливий розгляд справи.

Про це йдеться у відеозверненні, що було опубліковане в Telegram-каналі Нацкорпусу.

“До Печерського районного суду у якості потерпілого викликаний Сивохо С. А., який, по суті, звинувачує захисників України, ветеранів російсько-української війни у вчиненні протидії російській диверсії у самому центрі Києва. На жаль, при владі Зеленського – це злочин. А ветеранів тепер звинувачують у тому, що не втримали у вертикальному положенні ватного сепаратиста Сивоху”, – сказано у відеозверненні.

Нацкорпус також звернувся до українських патріотів та націоналістів із закликом прийти до Печерського суду 12 червня о 14:30, щоб підтримати ветеранів та висловити протест діям “ватної влади” на Донбасі. Нагадаємо, 12 березня 2020 року у Києві мала відбутися презентація Національної платформи примирення і єдності, ініціатором створення якої виступив тодішній радник секретаря РНБО Сергія Сивохо. На заході були присутні активісти “Національного Корпусу” – зокрема, керівник київського осередку партії Сергій Тамарін, ветерани Юрій Капля та Олександр Демидов.

Вони звернулися до Сивохи з критикою та заявили, що платформа “примирення” не може існувати, коли насправді в Україні війна, а не внутрішній конфлікт. У процесі сварки почалася штовханина, у ході якої Сергій Сивохо опинився на підлозі.


Читайте також:


Залишити коментар: