У США ведмідь напився маргарити і вигнав чоловіка з джакузі



Пригоди вайлуватого звіра, який потерпав від спеки, насмішили інтернет-користувачів.

- джерело.

Ведмідь, який вигнав чоловіка з джакузі і напився алкоголю, змусив Мережу реготати. Стався кумедний інцидент у Каліфорнії, США.

Кілька днів тому Марк Гоф з Альтадени рішуче намірився насолодитися прохолодною маргаритою в себе на задньому дворі, але непроханий гість попсував його плани. Пише розважальний ресурс Bored Panda. Чоловік почув якийсь підозрілий шурхіт у кущах і побачив, що його парканом вгору дереться ведмідь. А той, помітивши перед собою столик із приготовленим господарем коктейлем і басейн із бульбашками, миттю відмовився від будь-яких своїх ведмежих планів і натомість вирішив розслабитися.

Власник будинку тим часом, будучи людиною розумною, переховувався в оселі. Пізніше, однак, він побачив через вікно, як бурий ведмідь насолоджується водичкою в його джакузі. Передбачаючи, що без доказів ніхто не повірить у таку неймовірну історію, чоловік записав відео. На записі видно, як звір плюскочеться у гідромасажці, бавлячись із бульбашками. «Він грався так добру годину», – розповідав Гоф.

Після водних процедур ведмедик пішов прямо до столика із маргаритою і вихлебтав її, після чого покинув подвір’я американця і видерся неподалік на дерево, щоб подрімати.

За словами Марка Гофа, ведмідь у кінцевому підсумку десь подався. А чоловік після такої чудасії мусив зробити собі одразу дві маргарити, щоб оговтатися від вторгнення клишоногого. «Це була цікава п’ятниця, як мінімум», – каже американець.


Читайте також:


Залишити коментар: