У Швеції з’явилася вакансія “ледаря” із зарплатою $2320 в місяць



Передбачається довічне працевлаштування, з відпусткою і пенсією. Єдина умова – приходити “на роботу” і залишати її в певний час, а робити можна все що завгодно.

- джерело.

У Швеції художники Саймон Голдін і Якоб Сеннебі пропонують довічну роботу, на якій ніколи нічого не потрібно буде робити. Про це повідомляє Public Art Agency Sweden.

Художники вже створили фонд “Довічне працевлаштування”, який має 650 тисяч доларів і буде зростати. Здобувач вакантної посади муситиме приходити на “робоче місце” на вокзалі в місті Гетеборг у певний час і йти звідти “по закінченні робочого дня”.

При цьому людина може займатися чим завгодно. Експеримент розрахований на 120 років, вакансію може довічно зайняти одна людина, але, якщо вона звільниться, шукатимуть заміну. Художники пропонують високу зарплату, щоб пошукачеві не довелося підробляти, відпустку і пенсію. Вакансія буде відкрита у 2025 році.

Так Саймон Голдін і Якоб Сеннебі хочуть створити міську легенду або мем про людину, яку взяли на довічну роботу, щоб нічого не робити.


Читайте також:


Залишити коментар: